Termeni si Conditii

Platforma CazareMM.ro este o piata online care permite utilizatorilor înregistrati si anumitor terte parti care ofera servicii (membrii si tertii care ofera servicii sunt ” gazde ” si serviciile pe care le ofera sunt ” servicii de gazda “) sa publice si sa comunice si sa transmita direct cu membrii care doresc sa-si rezerveze astfel de servicii de gazda (membrii care folosesc serviciile gazda sunt ” Oaspetii “). Serviciile de gazduire pot include oferta de vacanta sau alte proprietati pentru utilizare (” cazare “), activitati de o singura zi sau de mai multe zile în diferite categorii (” Experiente “), acces la evenimente si locatii unice (” Evenimente “) si o varietate de alte servicii legate de calatorii si fara servicii de calatorie.

Ca furnizor al Platformei CazareMM.ro, CazareMM.ro nu detine, creeaza, vinde, revinde, pune la dispozitie, controleaza, gestioneaza, ofera, livreaza sau furniza orice Servicii sau gazde, nici CazareMM.ro nu este organizator sau distribuitor de pachete de calatorie. Numai gazdele sunt responsabili de serviciile lor si de serviciile gazda. Cand membrii fac sau accepta o rezervare, acestia încheie un contract direct unul cu celalalt. CazareMM.ro nu este si nu devine parte la niciun alt participant în niciun fel de relatie contractuala între Membri, nici CazareMM.ro nu este un broker imobiliar sau un asigurator. CazareMM.ro nu actioneaza în calitate de agent în nicio functie pentru niciun membru, cu exceptia celor specificate în Termenii de plata .

În timp ce noi putem ajuta la solutionarea litigiilor, CazareMM.ro nu are niciun control si nu garanteaza (i) existenta, calitatea, siguranta, adecvarea sau legalitatea oricarei înregistrari sau a serviciilor gazda, (ii) adevarul sau acuratetea oricarei Descrieri de descriere, evaluari, recenzii sau alt continut al unui membru (dupa cum este definit mai jos) sau (iii) performanta sau comportamentul unui membru sau al unei terte parti. CazareMM.ro nu aproba niciun membru, listarea sau serviciile gazda. Orice referinta la un membru care este ” verificata ” (sau o limba similara) indica numai faptul ca membrul a finalizat un proces relevant de verificare sau identificare si nimic altceva. Orice astfel de descriere nu reprezinta o aprobare, o certificare sau o garantie acordata de CazareMM.ro despre orice membru, inclusiv despre identitatea sau fondul deputatului sau daca membrul este demn de încredere, sigur sau potrivit. Trebuie sa exersati întotdeauna diligenta si grija atunci cand decideti daca sa ramaneti într-o cazare, sa participati la o experienta sau la un eveniment sau sa utilizati alte servicii gazda, sa acceptati o solicitare de rezervare de la un oaspete sau sa comunicati si sa interactionati cu alti membri, fie online sau personal . Imaginile verificate (asa cum sunt definite mai jos) sunt destinate numai sa indice o reprezentare fotografica a unei înregistrari în momentul fotografierii si, prin urmare, nu sunt o aprobare a CazareMM.ro de niciun gazda sau lista.

Daca alegeti sa utilizati Platforma CazareMM.ro ca gazda sau co-gazda (asa cum este definita mai jos), relatia dvs. cu CazareMM.ro este limitata la a fi un contractor independent, tert si nu un angajat, agent, asociat în comun sau partener al CazareMM.ro pentru orice motiv, si actionati exclusiv în numele dvs. si în beneficiul dumneavoastra, si nu în numele sau în beneficiul CazareMM.ro. CazareMM.ro nu este, si nu va fi considerata, directa sau controlata în general sau în performanta dvs. în conformitate cu acesti Termeni în mod specific, inclusiv în legatura cu furnizarea de catre dvs. a Serviciilor Gazda. Recunoasteti ca aveti o discretie totala daca doriti sa indicati serviciile de gazduire sau sa va angajati în alte activitati comerciale sau de angajare.

Pentru a promova Platforma CazareMM.ro si pentru a creste expunerea Agendei la potentialii Vizitatori, înregistrarile si continutul altor Membri pot fi afisate pe alte site-uri web, în ​​aplicatii, în e-mailuri si în reclame on-line si offline, în conformitate cu sectiunea 5. Pentru a ajuta membrii care vorbeste limbi diferite, CazareMM.ro poate pune la dispozitie unelte automate care sa permita membrilor sa traduca liste si alte continuturi ale membrilor, integral sau partial, în alte limbi. Membrii sunt liberi sa utilizeze aceste instrumente la discretia lor. CazareMM.ro nu poate garanta exactitatea sau calitatea acestor traduceri, iar membrii sunt responsabili pentru revizuirea si verificarea exactitatii acestor traduceri.

Platforma CazareMM.ro poate contine legaturi catre site-uri sau resurse terte (” Servicii terte “). Aceste servicii ale tertilor pot fi supuse unor termeni si conditii diferite si practicilor de confidentialitate. CazareMM.ro nu este raspunzator sau raspunzator pentru disponibilitatea sau exactitatea acestor servicii terte sau pentru continutul, produsele sau serviciile disponibile de la aceste servicii terte parti. Legaturile cu astfel de servicii terte nu sunt o aprobare a serviciilor terte de catre CazareMM.ro.

CazareMM.ro nu este responsabila de întreruperile sau întreruperile infrastructurii de internet si de telecomunicatii care nu tin de controlul nostru si poate duce la întreruperi în disponibilitatea Platformei CazareMM.ro. CazareMM.ro poate, temporar si cu luarea în considerare a intereselor legitime ale membrilor (de exemplu prin notificarea prealabila), sa limiteze disponibilitatea platformei CazareMM.ro sau a anumitor zone sau caracteristici ale acestora, daca acest lucru este necesar din perspectiva limitelor de capacitate, securitatii sau integritatii serverele noastre sau pentru a efectua masuri de întretinere care sa asigure buna functionare sau îmbunatatirea functionarii Platformei CazareMM.ro. Sectiunea 17 (Raspundere) ramane neafectata. CazareMM.ro poate îmbunatati, îmbunatati si modifica platforma CazareMM.ro si poate introduce din cand în cand noi servicii CazareMM.ro. CazareMM.ro va notifica membrilor despre orice modificare a Platformei CazareMM.ro, cu exceptia cazului în care aceste modificari sunt de natura minora fara a avea un efect semnificativ asupra obligatiilor contractuale ale partilor.

Pentru a accesa si a utiliza Platforma CazareMM.ro sau pentru a înregistra un Cont CazareMM.ro, trebuie sa fiti o persoana cu varsta de cel putin 18 ani sau o organizatie de afaceri, organizatie sau alta persoana juridica, în mod corespunzator, organizata în mod corespunzator, în buna stare, în conformitate cu legislatia tarii în care va aflati înregistrat si capabil sa încheie contracte cu caracter obligatoriu din punct de vedere juridic.

Veti respecta toate legile aplicabile privind controlul exporturilor în jurisdictia dvs. locala. De asemenea, reprezentati si garantati ca (i) nici dvs., nici Serviciul (gazdele) dvs. nu sunteti localizati sau nu au loc într-o tara care face obiectul unui embargo al guvernului Statelor Unite sau care a fost desemnata de guvernul SUA drept “sprijin terorist” tara si (ii) nu sunteti înscris pe lista guvernelor americane cu partile interzise sau cu restrictii.

CazareMM.ro poate face acces si utilizarea Platformei CazareMM.ro sau a anumitor zone sau caracteristici ale Platformei CazareMM.ro, sub rezerva anumitor conditii sau cerinte, cum ar fi finalizarea unui proces de verificare, îndeplinirea anumitor criterii de calitate sau de eligibilitate, respectarea pragurilor de evaluare sau de evaluare, sau un istoric de rezervare si anulare a unui membru.

Verificarea utilizatorului pe Internet este dificila si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru confirmarea identitatii unui membru. În ciuda celor de mai sus, pentru scopuri de transparenta si prevenire a fraudei si conform legilor aplicabile, putem, dar nu avem obligatia de a (i) cere membrilor sa furnizeze o forma de identificare guvernamentala sau alte informatii sau sa efectueze verificari suplimentare, (iii) daca avem suficiente informatii pentru a identifica un membru, sa obtinem rapoarte din registrele publice ale condamnarilor penale sau ale infractorilor sexuali înregistrari sau o versiune echivalenta a controalelor de fond sau înregistrate contravenient sexual în jurisdictia locala (daca este disponibila).

Accesul sau utilizarea anumitor zone si caracteristici ale Platformei CazareMM.ro pot face obiectul unor politici, standarde sau orientari separate sau pot necesita sa acceptati termeni si conditii suplimentare înainte de a putea accesa zonele sau functiile relevante ale Platformei CazareMM.ro . În cazul în care exista un conflict între acesti termeni si termeni si conditii aplicabile unei anumite zone sau caracteristicii platformei CazareMM.ro, acesti termeni si conditii vor avea prioritate în ceea ce priveste accesul sau utilizarea acelei zone sau caracteristici, daca nu se specifica altfel în acesti termeni si conditii.

CazareMM.ro îsi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni în orice moment, în conformitate cu aceasta prevedere. Daca modificam acesti Termeni, vom posta Termenii revizuiti pe Platforma CazareMM.ro si vom actualiza data “Ultima actualizare” în partea de sus a acestor Termeni. De asemenea, va vom informa cu privire la modificari prin e-mail cu cel putin treizeci (30) de zile înainte de data la care acestea vor deveni efective. Daca nu sunteti de acord cu Termenii revizuiti, puteti încheia acest Acord cu efect imediat. Va vom informa despre dreptul dvs. de a rezilia acordul în e-mailul de notificare. Daca nu va încheiati acordul înainte de data intrarii în vigoare a Termenilor revizuiti, accesul dvs. continuu la Platforma CazareMM.ro sau utilizarea acestuia va constitui acceptarea Termenilor revizuiti.

Trebuie sa va înregistrati un cont (” Cont CazareMM.ro “) pentru a accesa si utiliza anumite functii ale platformei CazareMM.ro, cum ar fi publicarea sau rezervarea unei liste. Daca înregistrati un cont CazareMM.ro pentru o afacere, o organizatie sau o alta persoana juridica, reprezentati si garantati ca aveti autoritatea de a lega din punct de vedere legal acea entitate si de a ne acorda toate permisiunile si licentele furnizate în acesti Termeni.

Puteti înregistra un cont CazareMM.ro utilizand o adresa de e-mail si creati o parola sau prin contul dvs. cu anumite servicii de retele sociale terte, cum ar fi Facebook sau Google (” Cont SNS “). Aveti posibilitatea sa dezactivati în orice moment conexiunea dintre contul CazareMM.ro si contul dvs. SNS, accesand sectiunea “Setari” a platformei CazareMM.ro.

Trebuie sa furnizati informatii exacte, actuale si complete în timpul procesului de înregistrare si sa pastrati în permanenta informatiile contului CazareMM.ro si ale contului dvs. de cont CazareMM.ro actualizate.

Nu puteti înregistra mai mult de un (1) Cont CazareMM.ro decat daca CazareMM.ro va autorizeaza acest lucru. Nu puteti sa alocati sau sa transferati în alt mod contul dvs. CazareMM.ro unei alte parti.

Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii si securitatii acreditarilor contului dvs. CazareMM.ro si nu va poate divulga acreditarile dvs. unei terte parti. Trebuie sa anuntati imediat CazareMM.ro daca stiti sau aveti vreun motiv sa banuiti ca datele dvs. de acreditare au fost pierdute, furate, însusite în deplina anvergura sau altfel compromise sau în cazul utilizarii neautorizate reale sau suspectate a contului dvs. CazareMM.ro. Sunteti raspunzator pentru toate activitatile desfasurate prin Contul dvs. CazareMM.ro, cu exceptia cazului în care astfel de activitati nu sunt autorizate de dvs. si nu sunteti altfel neglijent (cum ar fi faptul ca nu ati raportat utilizarea neautorizata sau pierderea acreditarilor).

CazareMM.ro poate permite activitatile care va permit sa autorizati alti membri sau anumite terte parti sa întreprinda anumite actiuni care va afecteaza contul CazareMM.ro. De exemplu, putem permite membrilor sa le conecteze conturile CazareMM.ro la întreprinderi si sa întreprinda actiuni pentru acele companii, putem permite membrilor eligibili sau anumitor terte parti sa le rezervati în numele altor membri sau putem permite Hosts sa adauge alti membri ca Co -Hosturi (asa cum sunt definite mai jos) pentru a ajuta la gestionarea lor. Aceste caracteristici nu necesita sa împartasiti acreditarile dvs. cu alta persoana. Nici o terta parte nu este autorizata de CazareMM.ro sa solicite acreditarile dvs. si nu veti solicita acreditarile unui alt membru.

CazareMM.ro poate permite membrilor sa: (i) sa creeze, sa încarce, sa trimita, sa trimita, sa primeasca si sa stocheze continut, cum ar fi text, fotografii, audio, video sau alte materiale si informatii pe Platforma CazareMM.ro; si (ii) accesati si vizualizati continutul Membru si orice continut pe care CazareMM.ro îl pune la dispozitie pe sau prin intermediul Platformei CazareMM.ro, inclusiv continutul propriu CazareMM.ro si orice continut licentiat sau autorizat pentru utilizarea de catre sau prin intermediul CazareMM.ro de la un tert (” Content CazareMM.ro ” împreuna cu continutul membrilor, ” Continut colectiv “).

Platforma CazareMM.ro, continutul CazareMM.ro si continutul de Membru pot fi protejate integral sau partial de dreptul de autor, marcile comerciale si / sau alte legi ale Statelor Unite si ale altor tari. Recunoasteti si sunteti de acord ca Platforma CazareMM.ro si continutul CazareMM.ro, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuala asociate, sunt proprietatea exclusiva a CazareMM.ro si / sau a licentiatorilor sau a tertelor parti autorizate. Nu veti elimina, nu veti modifica sau nu veti observa nicio notificare privind drepturile de autor, marca comerciala, serviciu sau alte notificari privind drepturile de proprietate, incluse în Platforma CazareMM.ro, în ​​continutul CazareMM.ro sau în Continutul de membri. Toate marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile, denumirile comerciale si orice alt identificator sursa al CazareMM.ro utilizat la sau în legatura cu Platforma CazareMM.ro si CazareMM.ro Content sunt marci comerciale sau marci comerciale înregistrate ale CazareMM.ro în Statele Unite si în strainatate. Marcile de comert, marcile de servicii, logo-urile, denumirile comerciale si orice alte denumiri de proprietate ale unor terte parti utilizate în legatura cu platforma CazareMM.ro, continutul CazareMM.ro si / sau continutul colectiv sunt utilizate numai în scopuri de identificare si pot fi proprietatea proprietarilor respectivi .

Nu veti utiliza, copiati, adaptati, modificati, pregatiti lucrari derivate, distribuiti, licentiati, vindeti, transferati, afisati public, efectuati public, transmiteti, difuzati sau exploatati în alt mod platforma CazareMM.ro sau continutul colectiv, cu exceptia cazului în care sunteti detinatorul legal al anumitor continuturi de membri sau în mod expres permis în acesti termeni. Nici o licenta sau drepturi nu vi se acorda implicit sau în alt mod în temeiul drepturilor de proprietate intelectuala detinute sau controlate de CazareMM.ro sau de licentiatorii sai, cu exceptia licentelor si drepturilor acordate în mod expres în acesti Termeni.

Cu conditia respectarii acestor conditii, CazareMM.ro va acorda o licenta limitata, neexclusiva, care nu poate fi sublicentionata, revocabila si netransferabila pentru a (i) descarca si utiliza aplicatia pe dispozitivele dvs. personale; si (ii) sa accesati si sa vizualizati orice continut colectiv pus la dispozitie pe sau prin intermediul Platformei CazareMM.ro si accesibil pentru dvs. exclusiv pentru uz personal si necomercial.

Încarcarea, afisarea sau punerea la dispozitie a oricarui continut al unui Membru pe sau prin intermediul Platformei CazareMM.ro acordati companiei CazareMM.ro o licenta nelimitata, mondiala, gratuita, irevocabila, perpetua (sau pentru perioada de protectie) si sa transmita, sa difuzeze, sa publice, sa transmita, sa transmita, sa difuzeze si sa exploateze altfel în orice fel acest continut al membrilor sa furnizeze si / sau sa promoveze serviciul CazareMM.ro Platforma, în orice mediu sau platforma. În masura în care continutul de membru (inclusiv imaginile verificate) include informatii personale, acest continut al unui membru va fi utilizat numai în aceste scopuri daca aceasta utilizare este conforma cu legile aplicabile privind protectia datelor, în conformitate cu Politica noastra de confidentialitate . Cu exceptia cazului în care acordati un consimtamant specific, CazareMM.ro nu pretinde niciun drept de proprietate în nici un continut al unui membru si nimic din acesti Termeni nu va fi considerat a restrictiona orice drepturi pe care ar putea sa le utilizati sau sa le exploatati.

Sunteti singurul raspunzator pentru tot continutul de Membru pe care îl puneti la dispozitie pe Platforma CazareMM.ro. Prin urmare, declarati si garantati ca: (i) sunteti fie proprietarul unic si exclusiv al întregului continut al unui membru pe care îl puneti la dispozitie pe platforma CazareMM.ro, fie aveti toate drepturile, licentele, consimtamintele si versiunile necesare pentru a acorda CazareMM.ro drepturile în si la un astfel de continut Membru, asa cum se prevede în aceste Termeni; si (ii) nici continutul Membru, nici publicarea, încarcarea, publicarea, transmiterea sau transmiterea continutului Membru sau a utilizarii de catre CazareMM.ro a continutului Membru (sau a oricarei portiuni a acestuia), în conformitate cu acesti Termeni, va încalca, deturna sau încalca brevetul de inventie, drepturile de autor, marca comerciala, secretul comercial, drepturile morale sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau de proprietate intelectuala sau drepturile de publicitate sau de confidentialitate sau care au ca rezultat încalcarea oricarei legi sau reglementari aplicabile.

Nu veti posta, încarca, publica, transmite sau transmite niciun continut al unui Membru care: (i) este fraudulos, fals, înselator (direct sau prin omisiune sau nereusite sa actualizeze informatiile) sau înselator; (ii) este defaimator, calomnios, obscen, pornografic, vulgar sau ofensator; (iii) promoveaza discriminarea, fanatismul, rasismul, ura, hartuirea sau raul împotriva oricarei persoane sau a unui grup; (iv) este violenta sau amenintatoare sau promoveaza violenta sau actiunile care ameninta orice alta persoana sau animal; (v) promoveaza activitati sau substante ilegale sau daunatoare; sau (vi) încalca politica de continut a CazareMM.ro sau orice alta politica CazareMM.ro. CazareMM.ro poate elimina sau dezactiva accesul la orice continut al unui membru care încalca legea aplicabila, acesti Termeni sau politicile sau standardele actuale ale CazareMM.ro sau pot fi daunatoare sau inacceptabile pentru CazareMM.ro, membrii sai, terte parti sau proprietati. În cazul în care CazareMM.ro elimina sau dezactiveaza continutul de membru, CazareMM.ro va notifica un membru si va furniza motive pentru o astfel de masura, cu exceptia cazului în care aceasta notificare ar (i) împiedica sau împiedica detectarea sau prevenirea fraudei sau a altor activitati ilegale, (ii) a altor membri sau a unor terti sau (ii) contravine legilor aplicabile. Puteti contesta o astfel de decizie contactand serviciul de relatii cu clientii .

CazareMM.ro respecta legea dreptului de autor si asteapta ca membrii sai sa faca acelasi lucru. În cazul în care considerati ca orice continut de pe Platforma CazareMM.ro încalca drepturile de autor pe care le detineti, va rugam sa ne anuntati în conformitate cu Politica noastra privind drepturile de autor .

Atunci cand creati o lista prin intermediul platformei CazareMM.ro, trebuie (i) sa furnizati informatii complete si exacte despre serviciul dvs. de gazduire (cum ar fi descrierea listei, locatia si disponibilitatea calendarului), (ii) sa dezvalui orice deficiente, restrictii regulile) si cerintele care se aplica (cum ar fi cerintele minime de varsta, competenta sau capacitate pentru o experienta) si (iii) furnizati orice alte informatii pertinente solicitate de CazareMM.ro. Sunteti responsabil (a) de pastrarea actualizata a informatiilor dvs. de înregistrare (inclusiv disponibilitatea calendarului) în permanenta.

Sunteti singurul responsabil pentru stabilirea unui pret (inclusiv orice Taxe, daca este cazul, sau taxe, cum ar fi taxele de curatenie) pentru Lista dvs. (” Taxa de înregistrare “). Odata ce un oaspete solicita o rezervare a listei dvs., este posibil sa nu solicitati ca oaspetele sa plateasca un pret mai mare decat în ​​solicitarea de rezervare.

Orice termeni si conditii incluse în lista dvs., în special în legatura cu anulari, nu trebuie sa fie în contradictie cu acesti termeni si cu politica de anulare a înregistrarii dvs.

CazareMM.ro poate permite anumitor gazde sa participe la programul sau ” Open Homes Program “. Programul Open Homes permite gazdei sa ofere gratuit ofertelor anumitor oaspeti, cum ar fi refugiatii sau evacuati. Recunoasteti ca, daca alegeti sa participati la Programul Open Homes, capacitatea dvs. de a restrictiona lista dvs. anumitor Persoane, cum ar fi Oaspetii care au precedente recenzii pozitive, poate fi limitata.

Imaginile, animatiile sau videoclipurile (colectiv ” Imagini “) folosite în lista dvs. trebuie sa reflecte cu precizie calitatea si starea serviciilor dvs. de gazda. CazareMM.ro îsi rezerva dreptul de a solicita ca Listarea sa aiba un numar minim de Imagini de un anumit format, dimensiune si rezolutie.

Plasarea si clasarea listelor în rezultatele cautarii de pe platforma CazareMM.ro pot varia si depind de o varietate de factori, cum ar fi parametrii si preferintele de cautare ale oaspetilor, cerintele de gazda, disponibilitatea preturilor si a calendarului, numarul si calitatea imaginilor, serviciul pentru clienti si anularea istoricului, recenzii si evaluari, tipul de serviciu gazda si / sau usurinta rezervarii. Mai multe informatii despre factorii care determina afisarea înregistrarii în rezultatele cautarii pot fi gasite în centrul nostru de ajutor .

Cand acceptati sau ati aprobat în prealabil o solicitare de rezervare de catre un oaspete, încheiati un contract obligatoriu din punct de vedere juridic cu oaspetele si sunteti obligat sa furnizati serviciului dvs. gazda oaspetelui, asa cum este descris în lista dvs. atunci cand se face o cerere de rezervare. De asemenea, sunteti de acord sa platiti taxa gazda aplicabila si orice taxe aplicabile.

CazareMM.ro recomanda gazdei sa obtina o asigurare adecvata pentru serviciile sale gazda. Va rugam sa examinati cu atentie orice polita de asigurare respectiva si, în special, sa va asigurati ca sunteti familiarizat si întelegeti orice excludere si orice deductibilitate care poate fi solicitata, o astfel de polita de asigurare, inclusiv, dar fara a se limita la, acoperiti actiunile sau inactiunile oaspetilor (si persoanele carora le-a rezervat pentru clienti, daca este cazul) în timp ce va aflati la cazare sau participati la experienta, evenimentul sau alte servicii gazda.

Cuexceptia cazului în care CazareMM.ro permite în mod expres, este posibil sa nu mentionati mai multe locuri de cazare pe lista.

Daca alegeti sa solicitati un depozit de securitate pentru Cazare, trebuie sa specificati acest lucru în Lista dvs. (” Depozit de garantie “). Gazdele nu au voie sa ceara un depozit de securitate (i) dupa confirmarea unei rezervari sau (ii) în afara platformei CazareMM.ro.

Orice listare pe care o postati si rezervarea sau o sedere a oaspetelui la o locuinta trebuie (i) sa nu încalce orice acorduri pe care le-ati încheiat cu terte parti, cum ar fi asociatia proprietarilor de locuinte, condominii sau alte acorduri si ii) sa respecte toate legile aplicabile (cum ar fi legile privind zonarea), cerintele fiscale si alte reguli si reglementari (inclusiv toate permisele, licentele si înregistrarile necesare).
Evaluari si recenzii

Într-un anumit interval de timp dupa finalizarea unei rezervari, oaspetii si gazdele pot lasa o recenzie publica (” Revizuire “) si pot trimite un rating de stele (” Evaluare “) unul despre celalalt. Evaluarile sau recenziile reflecta opiniile membrilor individuali si nu reflecta opinia companiei CazareMM.ro. Evaluarile si recenziile nu sunt verificate de CazareMM.ro pentru acuratete si pot fi incorecte sau înselatoare.

Evaluarile si evaluarile de catre oaspeti si gazde trebuie sa fie corecte si sa nu contina niciun limbaj ofensator sau defaimator. Evaluarile si recenziile fac obiectul sectiunii 5 si trebuie sa respecte Politica de continut a CazareMM.ro si Politica de extorcare .

Este interzis membrilor sa manipuleze sistemul Evaluari si recenzii în orice mod, cum ar fi instruirea unei terte parti de a scrie o opinie pozitiva sau negativa despre un alt membru.

Evaluarile si recenziile fac parte din profilul public al unui membru si pot aparea, de asemenea, în alta parte în Platforma CazareMM.ro (cum ar fi pagina de liste) împreuna cu alte informatii relevante, cum ar fi numarul de rezervari, numarul de anulari, timpul mediu de raspuns si alte informatii.
Deteriorarea locurilor de cazare, litigiile dintre membri

În calitate de oaspete, sunteti responsabil pentru parasirea cazarii (inclusiv orice proprietate personala sau a altei proprietati situata la Cazarea) în starea în care a fost în momentul în care ati sosit. Sunteti responsabil pentru propriile dvs. acte si omisiuni si sunteti, de asemenea, responsabili pentru faptele si omisiunile persoanelor carora le invitati sau le acordati în alt mod la Cazarea, cu exceptia gazdei (si a persoanelor care gazda invita la Cazare, daca aplicabil).

În cazul în care un gazda pretinde si furnizeaza dovada ca dumneavoastra ca oaspete ati deteriorat în mod culminant o locuinta sau o proprietate personala sau o alta proprietate la o locuinta (” Revendicare de daune “), gazda va poate solicita plata prin intermediul Centrului de rezolutie. Daca un gazda escaladeaza o cerere de daune catre CazareMM.ro, vi se va oferi posibilitatea de a raspunde. Daca sunteti de acord sa platiti gazda, sau CazareMM.ro determina luarea în considerare a oricaror norme legale aplicabile cu privire la sarcina probei ca sunteti responsabil pentru revendicarea daunelor, CazareMM.ro via CazareMM.ro Payments va colecta, dupa încheierea sederii dumneavoastra, dvs. si / sau împotriva Depunerii de garantie (daca este cazul) necesara pentru a acoperi cererea de dauna în conformitate cu Termenii de plata . CazareMM.ro îsi rezerva, de asemenea, dreptul de a colecta altfel plata de la dvs. si de a urmari eventualele cai de atac disponibile pentru CazareMM.ro în aceasta situatie în situatiile în care sunteti responsabil pentru o reclamatie de dauna, incluzand, dar fara a se limita la, orice solicitare de plata efectuata de gazdele garantia gazda CazareMM.ro . Puteti contesta o decizie luata de CazareMM.ro pe baza acestei sectiuni 11.2, contactand asistenta pentru clienti . Orice decizii luate de CazareMM.ro în legatura cu o reclamatie privind daunele nu afecteaza drepturile contractuale sau legale. Dreptul dvs. de a initia o actiune în justitie în fata unei instante judecatoresti ramane neafectat.

Membrii sunt de acord sa coopereze si sa acorde asistenta CazareMM.ro cu buna-credinta si sa furnizeze CazareMM.ro aceste informatii si sa ia masurile pe care CazareMM.ro le poate solicita în mod rezonabil, în legatura cu orice reclamatii privind daunele sau alte reclamatii sau reclamatii facute de Membri referitoare la ) Cazari sau orice alta proprietate personala sau de alta natura situata la o locuinta (inclusiv, fara limitare, solicitari de plata efectuate în temeiul garantiei gazda CazareMM.ro), (ii) Experiente, (iii) Acorduri de gazduire în comun sau (iv) Rezervare de plata în grup. Un Membru va participa la mediere sau la un alt proces de solutionare similar cu un alt Membru, la solicitarea rezonabila a CazareMM.ro si fara nici un cost pentru Membru, care va fi efectuat de CazareMM.ro sau de o terta parte selectata de CazareMM.ro sau de asiguratorul sau, cu privire la pierderi pentru care un membru solicita o plata de la CazareMM.ro (inclusiv, dar fara a se limita la, platile efectuate în temeiul garantiei gazda CazareMM.ro). Membrii au dreptul sa înceteze în orice moment participarea lor la procesul de mediere sau de rezolutie similara. Dreptul unui membru de a initia o actiune în fata instantei nu ramane afectat.

În anumite jurisdictii, CazareMM.ro poate decide, la propria sa discretie, sa faciliteze colectarea si remiterea impozitelor de ocupare de catre sau în numele oaspetilor sau gazdei, în conformitate cu acesti termeni (” colectare si remitere “) în cazul în care aceasta jurisdictie afirma ca CazareMM.ro sau gazdele au Ocupatie Colectarea impozitelor si obligatia de remitere. În orice jurisdictie în care decidem sa facilitam colectarea si remiterea directa, instruiti si autorizati CazareMM.ro (prin intermediul CazareMM.ro Payments) sa colecteze taxe de ocupare de la oaspeti în numele gazdei în momentul colectarii taxelor de înregistrare si sa remita aceste impozite Autoritatea Fiscala. În alte jurisdictii, CazareMM.ro poate decide, la propria sa discretie, sa colecteze impozite de ocupare si sa restituie aceste taxe unor gazde eligibile si calificate, pe baza informatiilor fiscale furnizate de gazda, pentru raportarea finala si remiterea de catre un astfel de Host catre Autoritatea Fiscala Caracteristica fiscala “). Astfel de gazde care utilizeaza functia fiscala Pass-Through vor fi singurele responsabile pentru informarea CazareMM.ro cu privire la cuantumul corect al impozitului de ocupare care urmeaza sa fie colectat de la Guest în conformitate cu legea aplicabila si care va transfera direct Taxele de Ocupare catre Autoritatea Fiscala relevanta. CazareMM.ro nu îsi asuma nicio raspundere pentru nerespectarea de catre un gazda participant a oricaror obligatii de raportare fiscala sau de remitere. Suma impozitelor de ocupare, daca este cazul, colectate si remise de CazareMM.ro vor fi vizibile si declarate separat atat pentru oaspeti, cat si pentru gazde pe documentele de tranzactie respective. În cazul în care CazareMM.ro faciliteaza colectarea si remiterea, gazdele nu au voie sa colecteze taxe de ocupare care sunt colectate de CazareMM.ro în legatura cu locurile lor de cazare din acea jurisdictie.

Oaspetii si gazdele sunt de acord ca putem solicita sume suplimentare de la dvs. în cazul în care Taxele colectate si / sau remise sunt insuficiente pentru a va achita integral obligatiile fata de Autoritatea Fiscala si sunteti de acord ca singura dvs. cale de atac pentru impozitarea Ocupationala este o restituire Taxe de ocupare colectate de catre CazareMM.ro de la Autoritatea fiscala aplicabila, în conformitate cu procedurile aplicabile stabilite de respectiva autoritate fiscala.

CazareMM.ro îsi rezerva dreptul, cu o notificare prealabila catre gazde, sa înceteze colectarea si remiterea în orice jurisdictie din orice motiv, moment în care gazdele si oaspetii sunt din nou singurii responsabili si raspunzatori pentru colectarea si / sau remiterea tuturor impozitelor de ocupare care se poate aplica cazarii în acea jurisdictie.

Sunteti singurul responsabil pentru respectarea oricaror legi, reguli, reglementari si obligatii fiscale care se pot aplica utilizarii dvs. de catre Platforma CazareMM.ro. În legatura cu utilizarea de catre dvs. a Platformei CazareMM.ro, nu veti si nu veti asista sau al ajuta pe altii sa:

încalcarea sau eludarea oricaror legi sau reglementari aplicabile, acorduri cu terte parti, drepturi ale tertilor sau termenii, politicile sau standardele noastre ;
utilizati Platforma CazareMM.ro sau continutul colectiv pentru orice scopuri comerciale sau în alte scopuri care nu sunt în mod expres autorizate de acesti Termeni sau într-o maniera care implica în mod fals avizarea, parteneriatul sau altfel înselatoare CazareMM.ro în legatura cu afilierea dvs. la CazareMM.ro;
copiati, stocati sau accesati în alt mod sau utilizati orice informatii, inclusiv informatii de identificare personala despre orice alt membru, continute în Platforma CazareMM.ro, în ​​orice mod care nu este în concordanta cu Politica de confidentialitate a CazareMM.ro sau cu acesti Termeni sau care încalca în alt mod drepturile de confidentialitate ale membrilor sau ale tertilor ;
utilizati Platforma CazareMM.ro în legatura cu distribuirea de mesaje comerciale nesolicitate (“spam”);
oferiti, în calitate de gazda, orice Cazare pe care nu o detineti sau care aveti permisiunea de a va pune la dispozitie ca o proprietate rezidentiala sau alta proprietate prin intermediul Platformei CazareMM.ro;
cu exceptia cazului în care CazareMM.ro permite în mod explicit altfel, rezervati orice lista daca nu va veti folosi de serviciile dvs. de gazda;
contactati un alt membru pentru orice alt scop decat sa adresati o întrebare referitoare la propria dvs. rezervare, înregistrare sau utilizarea de catre Membru a Platformei CazareMM.ro, incluzand, dar fara a se limita la, recrutarea sau solicitarea în alt mod a oricarui membru sa se alature serviciilor, aplicatiilor sau site-uri web, fara aprobarea prealabila scrisa a acestora;
utilizati Platforma CazareMM.ro pentru a solicita, efectua sau accepta o rezervare independenta de Platforma CazareMM.ro, pentru a evita orice taxe de serviciu sau pentru orice alt motiv;
solicitati, acceptati sau efectuati orice plata pentru taxele de afisare în afara platformei CazareMM.ro sau a platilor CazareMM.ro. Daca faceti acest lucru, dumneavoastra: (i) acceptati toate riscurile si responsabilitatea pentru o astfel de plata si (ii) detineti CazareMM.ro inofensiv de orice raspundere pentru aceasta plata;
discriminarea sau hartuirea pe oricine pe baza de rasa, origine nationala, religie, sex, identitate de gen, dizabilitate fizica sau mentala, stare medicala, stare civila, varsta sau orientare sexuala sau implicarea în orice alt fel de comportament violent, daunator, abuziv sau perturbator ;
sa abuzeze sau sa abuzeze de toate înregistrarile sau serviciile asociate programului CazareMM.ro;
utilizarea, afisarea, oglinda sau rama platformei CazareMM.ro sau a continutului colectiv sau a oricarui element individual din platforma CazareMM.ro, numele CazareMM.ro, orice marca comerciala CazareMM.ro, sigla sau alte informatii de proprietate sau aspectul si designul oricarei pagini sau forme continute pe o pagina în cadrul Platformei CazareMM.ro, fara consimtamantul expres scris al CazareMM.ro;
dilueaza, strica sau dauneaza în vreun fel marcii CazareMM.ro, inclusiv prin utilizarea neautorizata a continutului colectiv, înregistrarea si / sau utilizarea termenilor CazareMM.ro sau derivate în nume de domeniu, nume comerciale, marci comerciale sau alte identificatori sursa sau înregistrarea si / sau utilizarea domeniilor nume, denumiri comerciale, marci comerciale sau alte identificatori sursa care imita sau sunt în mod confuz similar cu domeniile CazareMM.ro, marci comerciale, tagline, campanii promotionale sau continut colectiv;
utilizati orice roboti, paianjen, crawler, raclete sau alte mijloace sau procese automate pentru a accesa, colecta date sau alte tipuri de continut din sau interactiona în alt mod cu platforma CazareMM.ro în orice scop;
evitarea, ocolirea, eliminarea, dezactivarea, distrugerea, descifrarea sau încercarea altfel de a eluda orice masura tehnologica pusa în aplicare de CazareMM.ro sau de oricare dintre furnizorii CazareMM.ro sau orice alta terta parte pentru a proteja Platforma CazareMM.ro;
încearca sa descifreze, sa decompileze, sa dezasambleze sau sa inverseze orice software utilizat pentru a furniza platforma CazareMM.ro;
sa ia orice actiune care dauneaza sau afecteaza în mod negativ sau poate afecta sau afecta performanta sau buna functionare a Platformei CazareMM.ro;
exportati, reexportati, importati sau transferati aplicatia, cu exceptia cazului în care este autorizata de legislatia Statelor Unite, legile privind controlul exporturilor din jurisdictia dvs. si orice alte legi aplicabile; sau
încalca sau încalca drepturile altora sau dauneaza altcuiva.

Recunoasteti ca CazareMM.ro nu are nicio obligatie generala de a monitoriza continutul în Membru si nici de a cauta în mod activ fapte sau circumstante care indica o activitate ilegala, dar are dreptul de a revizui, de a dezactiva accesul sau de a edita orice Continut Membru pentru a (i) si sa îmbunatateasca securitatea platformei CazareMM.ro (inclusiv, fara a se limita la prevenirea fraudei, evaluarea riscurilor, investigatii si asistenta pentru clienti); (ii) asigurarea respectarii de catre Membri a acestor Termeni; (iii) sa respecte legea aplicabila sau ordinea sau cerinta unei instante, organe de aplicare a legii sau a oricarei alte autoritati administrative sau a unui organism guvernamental; (iv) sa raspunda continutului de membru pe care îl considera a fi daunator sau inacceptabil; sau (v) asa cum se prevede altfel în acesti Termeni. Membrii sunt de acord sa coopereze cu CazareMM.ro si sa îl asiste cu buna-credinta si sa furnizeze CazareMM.ro aceste informatii si sa ia masurile pe care CazareMM.ro le poate solicita în mod rezonabil cu privire la orice investigatie efectuata de CazareMM.ro sau de un reprezentant al CazareMM.ro cu privire la utilizarea sau abuzul Platforma CazareMM.ro.

Daca sunteti de parere ca orice membru cu care interactionati, online sau personal, actioneaza sau a actionat în mod necorespunzator, inclusiv, dar nu se limiteaza la cineva care (i) se comporta într-un comportament ofensator, violent sau nepotrivit sexual (ii) (iii) se angajeaza în orice alt comportament deranjant, trebuie sa raportati imediat acelei persoane la autoritatile competente si apoi la CazareMM.ro contactand-ne cu sectia de politie si numarul de raportare (daca este disponibil). Sunteti de acord ca orice raport pe care îl faceti nu ne obliga sa luam nicio actiune (în afara celor solicitate de lege, daca exista).

Prezentul Acord va intra în vigoare pana în momentul în care dumneavoastra sau CazareMM.ro veti rezilia Contractul în conformitate cu aceasta prevedere.

Puteti încheia acest Acord în orice moment prin trimiterea unui e-mail. Daca anulati contul CazareMM.ro în calitate de gazda, orice rezervare (confirmari) confirmata va fi anulata automat, iar oaspetii dvs. vor primi o rambursare completa. Daca anulati contul CazareMM.ro în calitate de invitat, orice rezervare confirmata va fi anulata automat, iar orice rambursare va depinde de termenii politicii de anulare a listei.

Fara a limita drepturile noastre specificate mai jos, CazareMM.ro poate rezilia prezentul Acord pentru a va asigura în orice moment, acordandu-va preaviz de 30 de zile prin e-mail la adresa dvs. de e-mail înregistrata.

CazareMM.ro poate, imediat, fara notificare, sa rezilieze prezentul Acord si / sau sa nu mai ofere acces la Platforma CazareMM.ro daca (i) ati încalcat semnificativ obligatiile care le revin în conformitate cu acesti Termeni, Termeni de Plati , Politici sau Standarde , (ii) ati încalcat (iii) o astfel de actiune este necesara pentru a proteja siguranta sau proprietatea personala a CazareMM.ro, a membrilor sai sau a unor terti (de exemplu, în cazul comportamentului fraudulos al unui membru).

În plus, CazareMM.ro poate lua oricare dintre urmatoarele masuri (i) pentru a se conforma legislatiei aplicabile sau ordinului sau solicitarii unei instante, organelor de drept sau alte agentii administrative sau unui organism guvernamental sau daca (ii) ati încalcat acesti Termeni (iii) ati furnizat informatii inexacte, frauduloase, învechite sau incomplete în timpul înregistrarii contului CazareMM.ro, al procesului de înregistrare sau ulterior; (iv) dvs. si (v) ati primit în mod repetat evaluari sau recenzii saraci sau CazareMM.ro va afla sau va primi plangeri în legatura cu performanta sau comportamentul dvs. (vi) ati anulat în mod repetat rezervarile confirmate sau nu ati raspuns la solicitarile de rezervare fara un motiv valid sau (vii) o astfel de actiune este necesara pentru a proteja siguranta sau proprietatea personala a CazareMM.ro, a membrilor sai sau terte parti sau pentru a preveni frauda sau alta activitate ilegala:

refuza sa afiseze, sterge sau întarzie orice lista, evaluare, recenzie sau alt continut al unui membru;
anulati toate rezervarile în asteptare sau confirmate;
limita accesul sau utilizarea platformei CazareMM.ro;
sa revocati temporar sau permanent orice statut special asociat contului dvs. CazareMM.ro;
temporar sau în cazul unor infractiuni grave sau repetate suspendati permanent Contul dvs. CazareMM.ro si opriti accesul la Platforma CazareMM.ro.

CazareMM.ro este raspunzatoare, în conformitate cu dispozitiile legale privind intentia si neglijenta grava de catre noi, reprezentantii nostri legali, directorii sau alti agenti delegati. Acelasi lucru este valabil si pentru asumarea garantiilor sau a oricarei alte raspunderi stricte sau în caz de vatamare culpabila a vietii, a membrelor sau a sanatatii. CazareMM.ro este raspunzatoare pentru orice încalcare neglijenta a obligatiilor contractuale esentiale de catre noi, reprezentantii nostri legali, directorii sau alti agenti delegati; aceasta raspundere este limitata la daunele previzibile care apar în mod obisnuit. Obligatiile contractuale esentiale sunt astfel de îndatoriri ale CazareMM.ro în a caror îndeplinire corecta aveti încredere în mod regulat si trebuie sa aveti încredere în buna executare a contractului. Orice raspundere suplimentara a CazareMM.ro este exclusa.

Daca aveti întrebari legate de acesti termeni, va rugam sa ne trimiteti un e-mail .