+
Adaugat la: 5 months ago Săpânţa, Maramureş, RO

Pensiunea Plai cu Peri

de la: Verifica cu vanzatorul

Descriere Oferta Cazare 245 vizite

Pensiunea Plai cu Peri, este situata in renumita localitata “Sapanta”, din judetul Maramures, fiind in vecinatatea a doua obiective turistice din aceeasi localitate: Manastirea Peri, dar si nu departe de Cimitirul Vesel dar si Casa Memoriala Ioan Stan Patras, creatorul cimitirului vesel.

Despre Pensiunea Plai Cu Peri, Sapanta – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite

Localizare: Pensiunea Plai cu Peri, este situata in renumita localitata “Sapanta”, din judetul Maramures, fiind in vecinatatea a doua obiective turistice din aceeasi localitate: Manastirea Peri, dar si nu departe de Cimitirul Vesel dar si Casa Memoriala Ioan Stan Patras, creatorul cimitirului vesel. 

Facilitati hotel: Pensiunea Plai cu Peri este o pensiune construita recent, in stil traditional Maramuresean, ce va pune la dispozitie servicii de cazare si restaurant la cele mai inalte standarde, intr-o atmosfera autentica de Maramures. Puteți să vă bucurați de stilul de viață maramureșean îmbrăcând costume populare din zonă și savurând un pahar de pălincă autentică.

Descriere camere: Proprietatea oferă unități de cazare în stil tradițional. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Fiecare cameră include baie privată. "Plai cu Peri" oferă WiFi gratuit în toată proprietatea.

Parcare: In limita disponibilitatii. 

Observatii: Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Localizare: Str. Toc Șamo, Nr. 84B, 437305 Săpânţa, România

Facilitati

Condition: All
Transaction: All
Recomandari rezervare cazare! Inainte de a trimite bani, asigura-te ca ai discutat cu hotelierul/proprietareul toate detaliile rezervarii, serviciile incluse, pretul final pentru cazare. CazareMM.ro nu raspunde de serviciile de rezervare, rezervarea se face direct la proprietari! CazareMM.ro nu solicita nici un comision, plata integrala se face catre proprietar. Vacanta placuta!

Recenzii 0

Nici o recenzie. Ai fost cazat aici? Fii primul si adauga o recenzie!