+
Adaugat la: 3 weeks ago Poienile Izei, Maramureş, RO

Pensiunea "Maria Birlea"

de la: Verifica cu vanzatorul

Descriere Oferta Cazare 11 vizite

Va invitam cu drag la Pensiunea Maria Birlea - situata in inima Maramuresului, comuna Poienile Izei, la o distanta de 300 m fata de Biserica din lemn Sfanta Paraschiva-Monument UNESCO si cred ca va ajunge si in inima d-vs, este perfecta pt. relaxare, organizari de circuite si vizite la cunoscutele obiective turistice din localitate si imprejurimi.

Curtea plina de flori si iarba verde este locul ideal pt. petrecerea unei vacante linistite, departe de zgomotul epocii in care traim, mult spatiu verde pt. joaca copiilor, iar din foisorul din lemn cu stergare, talgere si traistute traditionale puteti savura un pahar de horinca.

Pensiunea dispune de incalzire centrala, 5 camere + 5 bai, 10 locuri de cazare, diverse modalitati de petrecere a timpului liber: plimbari cu caruta, organizeaza drumetii prin padurea de brazi din apropiere sau zonele invecinate, seara muzicala, imbracarea costumelor taranesti.

Gazda primitoare, rumena la obraji o sa va ofere horinca , delicioase bucate din propria gospodarie, toate acestea fara portie. Pentru grupuri organizam seara muzicala,plimbare cu caii.

Zona Maramuresului detine numeroase obiective turistice care pot fi vizitate, astfel:

*Biserica de lemn din localitate monument UNESCO

*Manastirea de maici Botiza

*Biserica de lemn monument UNESCO Ieud

*Manastirea Barsana

*Valea Vaserului, unde va puteti plimba cu mocanita

*Statiunea Borsa pentru cei care iubesc sportul de iarna,Cascada Cailor

*Cimitirul vesel de la Sapanta

*Memorialul Durerii Sighet

*diferite izvoare cu apa minerala sau apa sarata

*valtori si piua de pe Valea Cosaului

*Muzeul Taranului Roman Dragomiresti si alte obiective

Facilitati

Condition: All
Transaction: All
Hotelier: Pensiunea "Maria Birlea"
Pensiunea
Recomandari rezervare cazare! Inainte de a trimite bani, asigura-te ca ai discutat cu hotelierul/proprietareul toate detaliile rezervarii, serviciile incluse, pretul final pentru cazare. CazareMM.ro nu raspunde de serviciile de rezervare, rezervarea se face direct la proprietari! CazareMM.ro nu solicita nici un comision, plata integrala se face catre proprietar. Vacanta placuta!

Recenzii 0

Nici o recenzie. Ai fost cazat aici? Fii primul si adauga o recenzie!