+
Adaugat la: 3 weeks ago Cavnic, Maramureş, RO

Pensiunea Adina

de la: Verifica cu vanzatorul

Descriere Oferta Cazare 12 vizite

Pensiunea Adina este o proprietate rustică situată la 5 minute cu mașina de centrul orașului Cavnic și la 5 km de pârtiile de schi Pârtia Icoana.

Despre PENSIUNEA ADINA, Cavnic – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite

Localizare: Pensiunea Adina este o proprietate rustică situată la 5 minute cu mașina de centrul orașului Cavnic și la 5 km de pârtiile de schi Pârtia Icoana.

Dotari generale:
Oferă preparate culinare tradiţionale şi unităţi de cazare cu TV. Rezervaţia naturală Creasta Cocoşului se află la 10 km.
Se serveşte micul dejun, iar mesele de prânz şi cină sunt disponibile la cerere.
Oaspeţii se pot relaxa în grădină şi utiliza chioşcul şi facilităţile de grătar, iar oaspeţii mai tineri se pot distra la locul de joacă. Este disponibilă o zonă comună de living/luat masa cu o chicinetă şi TV.


Localizare: Str. Independentei nr.11, 435300 Cavnic

Facilitati

Condition: All
Transaction: All
Hotelier: Pensiunea Adina
Pensiunea Adina
Recomandari rezervare cazare! Inainte de a trimite bani, asigura-te ca ai discutat cu hotelierul/proprietareul toate detaliile rezervarii, serviciile incluse, pretul final pentru cazare. CazareMM.ro nu raspunde de serviciile de rezervare, rezervarea se face direct la proprietari! CazareMM.ro nu solicita nici un comision, plata integrala se face catre proprietar. Vacanta placuta!

Recenzii 0

Nici o recenzie. Ai fost cazat aici? Fii primul si adauga o recenzie!