Cazare Maramures - CazareMM.ro

Daca oferi Cazare în Maramures, atunci trebuie sa te inscri la noi!

Cine suntem? CazareMM este un Catalog Virtual al unitatilor de cazare din Maramures, oferind posibilitatea turistilor să descopere și să aleagă cazarea potrivită pentru ei. Turistii pot rezerva direct cu hotelierii, fie prin telefon, fie prin formularul disponibil pe pagina fiecarei unități.

Adauga Cazare in Maramures

Promovare Cazare în Maramureș:

Ce avantaje ai dacă te înscri pe CazareMM.ro?

– Faci parte dintr-un portal de cazare dedicat zonei Maramuresului, portal prezent în presa locala si națională, prezent pe pagini de socializare si alte pagini: (Facebook, Youtube)

– Unitatea va fi tradusa automat în 10 limbi de circulație internațională, pentru ca și străinii să înțeleagă oferta ta.

– Pentru ca majoritatea turiștilor folosesc telefonul mobil, pagina ta se va potrivii perfect pe ecranul telefonului, nelasand informații înafara ecranului.

– Designul paginii e unul modern, elegant, cu informații clare, concise, arătând bine și pe ecranul telefonului si pe cel al calculatorului.

– Nu vei fi taxat pentru rezervarile facute, listarea pe CazareMM.ro făcăndu-se în baza unui abonament anual.

– Pentru ca turiștii folosesc cataloage turistice pentru rezervari, ai mai multe șanse să fi descoperit și cunoscut.

– Fii deasupra competitiei, bucura-te de o mai mare vizibilitate, de o mai larga prezenta în cataloage de cazare.

– Prezenta ta intr-un catalog unde nu se inscrie oricine, oricum va fi un fapt care îți crește nivelul de încredere în rândul turiștilor.

De ce solicitam plata unui abonament?!

– Dorim să oferim turiștilor cele mai bune pensiuni, structuri de cazare din Maramures, care investesc în serviciile oferite, implicit în promovarea lor. De regulă, zgărcenia unui proprietat se găseste și în serviciile oferite turiștilor, iar CazareMM dorește ca experiența turiștilor să fie una bună.

– CazareMM realizeaza campanii de promovare a zonei Maramureșului, publică articole și imagini despre Maramureș, lucruri menite să aducă mai mulți vizitatori.

Adauga Cazare in Maramures

Cum poți adăuga cazare?

  1. Mai întăi va fi nevoie să-și faci un cont, pe baza căruia ei putea să adaugi și să modifici, de câte ori vei vrea, unitatea ta de cazare.
  2. După completarea înscrierii vei primii detaliile de plata, iar în urma confirmării plății, anuțul tău va deveni public.
  3. Se va încheia un contract de colaborare între CazareMM și tine.

 

Adauga Cazare in Maramures

ArabicChinese (Simplified)CzechDutchEnglishFrenchGermanGreekHindiHungarianItalianPolishPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish